Poučevanje klasične in akustične kitare,ukulele, ustvarjalno petje za otroke in odrasle, ustvarjalne glasbene delavnice "Vive creative", poletna šola Viva creativa, tečaji učenja akordov, tečaji za učitelje : Spodbujanje k ustvarjanju...

četrtek, 22. september 2016

KNJIGA: Z NAMERO DO ZAVESTI, SRČNOSTI IN SVOBODE




Z NAMERO DO ZAVESTI, SRČNOSTI IN SVOBODE Iz dnevnikov izkušenj


Zapisi iz dnevnikov izkušenj o poti prebujenja, pasteh in izzivih dela na sebi, iskanju resnice in svobode duha.
Knjiga Z namero do zavesti, srčnosti in svobode nosi vpogled v dnevnike izkušenj.


V knjigi sem v poglavju Glasbenik srca opisala mojo pot. Poglavje govori o uporabi energijskih in meditacijskih tehnik z namenom ponovne prebuditve povezave z lastnim bistvom in iskanju resnice v sebi, učenju iz izkušenj, zdravilni moči glasbe, svobodi glasbenika ustvarjalca/učenca/učitelja, pomenu enakovrednih odnosov med učencem in učiteljem - poučevanju in izvajanju glasbe s srcem ter spodbuja k izpraševanju sebe:" kako živeti življenje Glasbenika srca/duha". 

Dopisano: V knjižici podajam določene odgovore, vendar se hkrati zavedam, da se kot se vesolje neprestano širi, se širi tudi naša zavest.  Da se z rastjo moje zavesti vsako leto tudi spreminjajo pogledi, ki sem jih opisala v knjigi. Ali spoznavam, da bi bilo potrebno še kaj spremeniti, dodati ali izbrisati ... Naj branje knjižice služi  kot izpraševanje sebe in lastnih resnic (ali so prave) in kaj naj bi bila "prava srčna pot "  poučevanja in izvajanja glasbe.